Een leuke MMiXX aan Moederdagcadeaus

Deze hele week staat MMiXX in winkelcentrum De Aarhof in het teken van Moederdag. Van mooie handgemaakte sieraden tot prachtige cadeaus en modeaccessoires, dit vind je allemaal in de winkel, speciaal voor de allerliefste moeders.

Zoek je een mooi aandenken, dan zijn er mooie glassculpturen te vinden. Bijvoorbeeld een glas geblazen rood hart dat mooi staat op ieder dressoir. Een dagelijkse glimlach van je moeder gegarandeerd.

Houd je moeder liever van sieraden, ook dan ben je bij MMiXX aan het goede adres. Deze week is het assortiment sieraden flink uitgebreid, waardoor je nog meer keuze heb om je moeder flink te verrassen.

Of neem je moeder mee naar de winkel en laat haar kleding en schoenen passen. MMiXX heeft een modeassortiment voor bijna alle leeftijdscategorieën.

Kortom, wil je inspiratie en een mooi uniek cadeau voor je moeder? Kom dan naar de winkel in de Aarhof 37 en laat je verrassen.

De cadeaus worden natuurlijk ook feestelijk ingepakt. Inspiratie nodig? Kijk dan op www.mm-i-xx.online of kom naar de winkel waar nog meer te zien en te koop is.

Crème Moederdag Persoonlijk Wenskaart (1).jpg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.