Een leuke én lekkere actie bij ALFREDS tijdens de voorjaarsvakantie

Weet je even niet wat je deze week allemaal gaat doen met de kids? Dan moet je zeker even naar de fantastische kidsvakantiebox kijken van ALFREDS. En de ouders? Die kunnen genieten van de speciale awardbox, omdat ALFREDS de felbegeerde VOAWARD heeft gewonnen!

Bij de kidsvakantiebox krijg je allemaal lekkere ingrediënten om je eigen freakshake te maken. Daar zijn de kids zeker een uur mee onder de panne! Ze krijgen er ook nog eens een leuke limonadebeker bij én een lekkere lunch. De lunch bestaat uit een heerlijke American pancake, een pizzastick en een worstje in bladerdeeg. Samen met een heerlijke zelfgemaakte freakshake inclusief donut en de allerlekkerste chocoladelolly, maakt het een lunch om op de eerste plaats te zetten!

Ook voor de ouders heeft ALFREDS iets lekkers, namelijk een heerlijke awardbox. Zo kan ALFREDS nog even echt proosten met iedereen die op hen gestemd heeft waardoor zij de felbegeerde VOAWARD in de wacht hebben gesleept. Bij deze heerlijke aperitivobox krijg je een gratis flesje Bottega prosecco en twee Veltins biertjes 0.0!

Bestellen? Dat kan via ALFREDS.nl.

box kids alfreds.jpeg

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.