Drukte in Alphens centrum tijdens #ALPHEN ART

Afgelopen weekend vond de tweede editie van de Alphense kunstroute #ALPHEN ART georganiseerd. Dit keer groter dan de editie in 2017. Vanuit het hele land waren kunstenaars aanwezig in het Alphens centrum om de bezoekers te inspireren met verschillende kunstvormen.

Er werden live graffiti kunstwerken gemaakt op straat, het oude V&D pand werd ingericht als grote expositieruimte, bij Ongestuukt gaf fotograaf Ali Moussavi een expositie en lezing, er waren verschillende workshops te volgen en ga zo maar door. Vrijdagavond, zaterdag en zondag werd het centrum van Alphen druk bezocht door Alphenaren maar ook bezoekers uit de omgeving wisten het centrum te vinden. In combinatie met het korenfestival onstond er een gezellig geheel. Het weer werkte natuurlijk ook goed mee, het zonnetje liet zich zien wat zorgde voor drukte op de terrassen. 

De bredere aanpak van de organisatie heeft goed gewerkt. Bezoekers waren positief verrast en er werd regelmatig even toegekeken hoe de artiesten kun kunstwerk tot stand brengen.

Foto graffiti: Alphens.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.