De zomer is voorbij, maak het binnen nog gezelliger

De zomer is voorbij, maak het binnen nog gezelliger

Langzaam wordt het eerder donker en nemen de temperaturen wat af. Tijd om het in huis nog gezelliger te gaan maken. MMiXX heeft het assortiment de afgelopen weken flink uitgebreid en de komende weken zal dit nog verder uitgebreid worden.

Neem bijvoorbeeld de collectie handgemaakte vazen, schalen en kandelaars. Bijna alle collecties zijn nu te vinden in de winkel en de webshop. Doordat deze met de hand gemaakt en beschilderd worden is geen enkel exemplaar hetzelfde. Je hebt dus altijd een uniek exemplaar in huis. Een echte aandachttrekker waar met plezier iedere keer weer naar gekeken kan worden.

Maar ook de handgemaakte wanddecoraties zijn aangevuld. Allemaal gemaakt van gerecycled metaal. In de vormen van een terras, zon tot abstracte exemplaren. Door deze ruime collectie staat er voor iedereen wel iets tussen. De met de mond geblazen glassculpturen in Murano-stijl zijn ook weer volop aanwezig in de winkel. Van abstracte tot herkenbare figuren zijn te verkrijgen.

Wil je al deze mooie kunstzinnige exemplaren eens in het echt komen bewonderen? Kom dan gerust naar de winkel. Alleen al het bekijken van dit alles zal menigeen doen verwonderen en genieten.

MMiXX Fashion, Home and Living is te vinden in de Aarhof 37 in Alphen aan den Rijn. Op internet zijn ze te vinden op www.mmixx.online.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.