De wijncursussen bij La Bodega ’87 gaan weer beginnen!

De wijncursussen bij La Bodega ’87 gaan weer beginnen!

Heb jij altijd al meer willen leren over wijn? Doe dan nu mee met de wijncursussen van La Bodega ’87! Onder begeleiding van bevoegd en ervaren gastronomie docent en register vinoloog Ton Wortelboer ontdek je de bijzondere wereld van wijn.

Cursus Wijnoorkonde

La Bodega ’87 biedt je de basisopleiding (SDEN2) Wijnoorkonde aan. Dit is een leerzame basiscursus voor de ware wijnliefhebber maar ook voor de medewerker in de horeca die over een gedegen basiskennis van wijn wilt beschikken.

Tijdens deze cursus ga je zo’n 48 wijnen proeven en leer je meer over de verschillende wijngebieden. Van Frankrijk tot Chili en van Italië tot Amerika. De cursusavonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven. Je leert hoe je wijn moet proeven, welke smaken je kan herkennen maar ook vooral welke aroma’s je ruikt. De laatste avond staat in het teken van wijn-spijs.

De cursus Wijnoorkonde start op 6 maart en bestaat uit 6 avonden. De kosten zijn € 285 per persoon inclusief studieboek.

Cursus Wijnbrevet

Weet jij al het een en ander over wijn of heb jij de cursus Wijnoorkonde al afgerond? Leer dan verder tijdens de cursus Wijnbrevet (SDEN3). In 10 avonden leer je alles over wijnbouw, wijnbereiding, wijnlanden en -gebieden, druivenrassen en wijn-spijscombinaties. Je ontdekt tijdens deze cursus bijna alle wijnlanden en proeft een 80-tal wijnen. Na afloop kan je ook deze cursus afronden met een examen.

De cursus Wijnbrevet start op 3 februari en duurt 10 weken. De kosten voor deze cursus zijn € 485 per persoon exclusief studieboek. Ook deze avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur wijn proeven.

Aanmelden

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Er zijn nog plekken beschikbaar! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@labodega87.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.