De weg van de schoen naar de klant

De weg van de schoen naar de klant

Voordat je als klant de schoenen aan je voeten hebt, heeft de schoen al een hele reis gemaakt. Kees van Keeken gaat zelf regelmatig naar beurzen en evenementen waar hij op zoek gaat naar schoenen die hij kan toevoegen aan de huidige collectie. Hij gaat bijvoorbeeld naar de beurs in Milaan.

De door Van Keeken verkochte schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Ze worden vaak op ambachtelijke wijze geproduceerd. Geen schoen verlaat een fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles.

Het inkopen en oriënteren op schoenen gebeurt op de beurs. Kees van Keeken gaat zelf regelmatig naar beurzen en evenementen waar hij op zoek gaat naar schoenen die hij kan toevoegen aan de huidige collectie. C.A.S.T. in Nieuwegein is het handelscentrum voor onder andere de schoenenbranche. Agenten, importeurs, groothandelaren en vertegenwoordigingen van binnen- en buitenlandse fabrikanten bieden een aanbod van meer dan 600 merken.

De internationale schoenenbeurs Micam Milano is open voor alle professionals uit de schoenenbranche. Internationaal gezien is Micam dé toonaangevende schoenenbeurs met meer dan 2.000 schoenencollecties op 63.000 m2.

Bij Van Keeken Schoenen bestel je ook online via hun webshop! Ga naar www.vankeekenschoenen.nl en stap in de online webshop.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.