De Parkvilla Zomerweken zijn in aantocht

De Parkvilla Zomerweken zijn in aantocht

Buitentheater voor kinderen, inspirerende workshops, een theaterweekend en culturele zondagen staan op het vakantiemenu van Parkvilla. Hiermee hoeft niemand zich deze zomervakantie te vervelen!

“Veel mensen gaan dit jaar niet lang op reis of blijven thuis en daarom bieden wij deze zomervakantie zeer uiteenlopende activiteiten aan voor alle leeftijden. Niemand hoeft zich deze vakantie te vervelen”, vertelt Marijke Licher, directeur van Parkvilla. Op 19 juli verricht de nieuwe wethouder Erik van Zuylen de kick-off van de Zomerweken.

Ruim aanbod voor kids

Onder het motto ‘Parkvilla dé culturele hotspot deze zomer’ start het programma op 19 juli en duurt tot 30 augustus. Voor de kids is er een ruim aanbod: buitentheater met Joris en de draak, een interactieve muzikale voorstelling en de humoristische voorstelling met een (s)taartje: Taart voor tijger. Op creatief vlak is er Studio Puinhoop, Waterkunst, beeldBouwen, graffiti in 1 dag, workshop fototrucage en danslessen vanaf 3 jaar. Iedere woensdagochtend en zondagmiddag is er een leuke kinderfilm.

Culturele zondagen

Voor volwassenen is er ook genoeg te doen: een theaterweekend op 21-23 augustus, culturele zondagen met muziek, musical en theater en een wandeling met betrekking tot de historie van Alphen door de Heerlijkheid van Alfen. Qua workshops zijn er onder andere zomerse fotowandelingen, buiten fotograferen, aquarel, improvisatietheater, beeldhouwen en gemengde technieken, portret- en modelschilderen, buiten tekenen en schilderen, en nog veel meer.

Licher: “Alle activiteiten zijn natuurlijk ‘corona-proof’. We hopen dat veel mensen Parkvilla deze zomer weten te vinden!”

Kijk voor alle informatie en kaarten op www.parkvilla.nl/zomerweken.  

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.