De laatste maanden worden een feestje voor FIJN Wijn & Foodbar

De eigenaren van FIJN - Wijn & Foodbar stoppen ermee. Dit jaar zullen zij de deuren van hun restaurant sluiten, maar niet voordat zij de boel feestelijk achterlaten. “We hebben dit besloten met pijn in ons hart, maar wel met opgeheven hoofd en enthousiasme voor nieuwe mogelijkheden”, vertellen Martijn en Daisy, eigenaren van FIJN.

Een paar jaar geleden openden Martijn en Daisy de deuren van FIJN aan de Hooftstraat in Alphen. Ze kochten het pand in de tijd dat het Thorbeckeplein volop in ontwikkeling was en dat er qua horeca alleen nog maar plannen waren voor een La Place in het Nutsgebouw. Dit is echter anders gelopen, er is ontzettend veel horeca bij gekomen. “We hebben het (met alle ondernemers) ontwikkeld tot een prachtig plekje aan de Rijn. We hebben in Alphen aan zoveel mooie dingen mee mogen werken en heel veel FIJNe mensen ontmoet, wat dat betreft hebben we genoten de laatste jaren.”

“We hebben het getroffen; het team waar we mee gestart zijn, bestond stuk voor stuk uit toppers en ook het huidige team is geweldig; bevlogen en betrouwbaar. Helaas is het de laatste tijd wel lastig om personeel te krijgen die ons zo nu en dan eens kan ontlasten, de horeca kampt met grote tekorten aan collega’s”, vertelt Daisy. “Daardoor werk je 6 dagen per week van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat."

Martijn staat aan de vooravond van nieuwe uitdagingen en Daisy zit al jaren op Schiphol als luchtverkeersleider. Waar deuren sluiten, gaan er ook weer nieuwe deuren open, die naar eigen zeggen beter passen bij hun gezin en hun privéleven. “Dit biedt zeker mooie vooruitzichten, dus daar kijken we erg naar uit.”

De sluitingsdatum van FIJN is nog niet bekend. “We organiseren de Run - Wine - Dine met de 20 van Alphen in samenwerking met Pursue PT. En we nemen ook zeker deel aan de Alphens Restaurantweek eind maart, dan kan iedereen nog eens proeven hoe goed Martijn kan koken. Uiteraard eindigen we met een knalfeest zoals iedereen van ons gewend is", aldus Daisy.

Het pand van het restaurant staat inmiddels te koop.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.