De Grote Oude Raadhuis Quiz

Op woensdag 16 oktober 2019 wordt door het Gemeentearchief in samenwerking met Bibliotheek Rijn en Venen “ De Grote Oude Raadhuis Quiz” georganiseerd.

De Grote Oude Raadhuis Quiz brengt geschiedenis tot leven. In deze quiz geen vragen naar pietluttige feitjes maar vragen en antwoorden die inzicht in geschiedenis vereisen en verschaffen. Ze worden ingeleid met bijzondere verhalen, filmpjes en
voorwerpen. Zeven teams spelen tegen elkaar onder leiding van presentatrice Nikki Herr (o.a. bekend van Goedemorgen NL).

Waar?
In de Raadzaal van Het Oude Raadhuis, Burgemeester Visserpark 28, 2405 CR Alphen aan den Rijn

Hoe?
Stel met collega’s een team samen (4-6 personen), verzin een leuke naam voor je team en geef je zo snel mogelijk op via ddamen@alphenaandenrijn.nl
Wil je alleen komen, ook prima, dan zorgen wij voor een plekje in een team. Wees er snel bij, want we kunnen maximaal 42 deelnemers plaatsen!

Waarom?
Om een voorproefje te geven op de unieke samenwerking tussen het Gemeentearchief en de bibliotheek in opmars naar de gezamenlijke nieuwbouw. Daarnaast om een leuke avond te hebben met je team en een beetje competitie.

Hoe laat?
Inloop vanaf 18:00 uur, start quiz 19:00 uur. Einde ca. 22.00 uur.

Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in De Grote Oude Raadhuis Quiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De quiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de ’eeuwige roem’ en een leuke verrassing!

De organisatoren:

      

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.