De favoriete BBQ- wijnen nu in de aanbieding

De favoriete BBQ- wijnen nu in de aanbieding

Het ultieme zomergevoel? Dat is koken van de barbecue. Een heerlijk stuk vlees, gegrilde groenten en natuurlijk een goed glas wijn erbij. La Bodega '87 helpt jou graag bij het vinden van de juiste wijn. 

Bij het uitzoeken van een wijn is het belangrijk dat je rekening houdt met de rokerige geur en smaak van de geroosterde gerechten. Een soepele, kruidige rode wijn die een aantal maanden op hout heeft gelegen is vaak de beste match, maar La Bodega '87 heeft ook witte wijnen en rosés die goed passen bij een barbecue-avond.

La Bodega '87 wilt jou graag kennis laten maken met drie mooie wijnen voor de BBQ. Daarom zijn de drie favoriete BBQ-wijnen (wit, rood en rosé) deze week (t/m 05-07) in de aanbieding. 

 1. The Guv'Nor Tempranillo € 7,99 
  Eet je een lekker stuk rundvlees van de barbecue? Kies dan voor deze smaakvolle en krachtige rode wijn. Het is een wijn die goed in de zuren zit en krachtige tanines heeft. Hoe steviger het vlees, hoe steviger de wijn, anders valt de smaak van de wijn weg tegen het vlees. 
  BBQ- aanbieding: € 44, per doos. 
 2. Estandon Gris des Seigneurs rosé € 6,95
  Eet je liever een lekkere varkenskarbonade of een frisse salade? Dan kun je kiezen voor de heerlijke rosé van Estandon uit de Provence. Een lichte, droge en frisse rosé met lekker veel rood fruit en iets grapefruit, zowel in geur als smaak. 
  BBQ-aanbieding: € 37,50 per doos.
 3. Escudero Valdelagunde Cuvee Especial Verdejo € 8,99
  Een lekker visje van de barbecue? Bijvoorbeeld verse tonijn, zalm of garnalen? Kies voor de heerlijke Verdejo uit Spanje. Het is een frisse wijn uit de Rueda die een paar maanden op hout heeft gelegen, waardoor hij perfect past bij een mooi stukje gegrilde vis. 
  BBQ-aanbieding: € 50 per doos.

Wil je liever het huis niet uit? Geen probleem, La Bodega '87 bezorgt ook. Neem contact met ons via de mail of telefonisch. Neem contact op met La Bodega '87 via dvanveen@labodega87.com of via 06-36103787/ 0172- 601519.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.