Creatieve workshops voor kinderen bij Parkvilla

Leuke creatieve workshops voor kinderen zijn er volop deze zomer bij Parkvilla. Zo heb je 'graffiti in 1 dag', een cursus fototrucage en verschillende dansworkshops. 

Bij 'graffiti in 1 dag' op 29 juli gaan kinderen met elkaar een gigantische graffiti spuiten én eigen sjablonen maken, zodat iedereen zijn eigen Street Art stempel op de wereld kan drukken.

Onder het motto ‘Huh, hoe zit dat?’ is er een cursus fototrucage. Leerlingen onderzoeken hoe ze met trucage het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Ze werken in groepjes en gaan aan de slag met een eigen truc. Deze workshop stimuleert samenwerking, creativiteit, fantasiegebruik en basisvaardigheden van fotograferen.

Voor kinderen die graag bewegen zijn er verschillende dansworkshops. Vanaf 2,5 jaar een speel & dans workshop en dansen in 1 dag op 29 juli voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar. Een leuke dansles met een mix van verschillende dansstijlen. De kinderen leren improviseren en aan de slag gaan met het creëren van een dansstuk. Op 17 augustus is er een driedaagse dansles voor tieners. In augustus worden er ook nog volop workshops georganiseerd.

Kijk op www.parkvilla.nl/zomerweken voor alle workshops en voor meer informatie.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.