Castellum JA1 wint met 4-0, komende wedstrijd kampioen?

Castellum JA1 wint met 4-0, komende wedstrijd kampioen?

Na een week hard gewerkt te hebben aan beide kanten, stonden Castellum en Scarabee opnieuw oog in oog met elkaar. Afgelopen vrijdag heeft de JA1 uit Alphen gespeeld tegen de Ter Aarse uitploeg. Bleef het team topwerk leveren nu dat het kampioenschap bijna aan te raken is? Jazeker. De ploeg heeft met een mooie 4-0 gewonnen, waardoor het zich nog steeds onverslagen mag noemen.

Het team betrad de gymzaal met een duidelijk doel: zo lang mogelijk balbezit houden. Aan het begin van de wedstrijd ging dit nog niet vlekkeloos. Het serveren was niet altijd secuur. Na de eerste set lieten de Alphenaren zien waarom zij het kampioenschap verdienen. Er ontstonden lange reeksen van achtereenvolgende services. Zo heeft diagonaal Kasper alleen al met uitnemen in totaal 16 punten verdiend.

De kampioenswedstrijd: hét moment waar een ieder naar uitkijkt. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft de ploeg nog 3 sets te winnen om zichzelf kampioen te mogen noemen van de Jongens A 2e Klasse D. Met 3-1 winnen van SAS’70 komende vrijdag 26 november om 19:00 uur is dus al genoeg. Gaat ze dit lukken? Kan de aanstaande wedstrijd de geschiedenisboeken ingaan als de kampioenswedstrijd? Dat lees je de volgende keer!

In ‘Castellum JA1 “You Kick Ass”, doet Kjeld Werther uitgebreid verslag van het volleybal avontuur van de JA1. Zo hoef je geen bijzonder blok, scherpe service of adrenaline gevende aanval te missen!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.