Cascarvieten redden Alphens Sportgala

Cascarvieten redden Alphens Sportgala

Vrijdagavond 1 maart 2019 wordt het Alphens Sportgala gehouden in Avifauna. Na overleg tussen de organisator van de afgelopen Sportgala’s Jary Göbel, de Sportwethouder Gert-Jan Schotanus en de voorzitter Frank Verschuur van de Carnavalsvereniging “De Cascarvieten”, is vastgesteld dat ondanks de verschillende berichten, het Sportgala dit jaar doorgaat. Overleg over de invulling en het programma volgt de komende weken.

Zoals in eerdere berichtgevingen vermeld, is het de organisatie van afgelopen Sportgala’s helaas niet gelukt e.e.a. financieel rond te krijgen en dreigde mede daardoor het Sportgala niet door te kunnen gaan.

De Cascarvieten hebben aangeboden de organisatie van het Sportgala op zich te nemen, inclusief de financiële verplichtingen om daarmee het Sportgala voor nu en in de toekomst te garanderen. Voorzitter van de Cascarvieten Frank Verschuur zegt verheugd te zijn dat we deze mogelijkheid hebben kunnen aanreiken. Wij zullen net als vorig jaar gebruik te maken van onze zaal in Avifauna die wij op de vrijdagavond, tijdens het grote carnavalsweekend, niet in gebruik hebben. Wij zullen onze (technische) diensten zoals licht en geluid en andere werkzaamheden, met onze vrijwilligers weer volledig inzetten. Tot slot zegt hij dat een dergelijk evenement in Alphen aan den Rijn beslist niet verloren mag gaan! Sporters behoren voor hun prestaties geëerd te worden.

Sportwethouder Gert-Jan Schotanus zegt, hoewel de deelname van de gemeente beperkt zal zijn, gelukkig te zijn met deze sportieve oplossing. De komende weken wordt de jury geïnstalleerd, wordt gezocht naar sponsors en wordt gewerkt aan de invulling van het programma. Eén van de belangrijkste sponsors Cor van Tol, van Covato Sportprijzen, heeft inmiddels toegezegd om de prijzen beschikbaar te stellen. Het Sportgala wordt volledig gesteund door Studio Alphen, die ook haar medewerking verleend aan de organisatie. Tijdens het jaarlijkse Sportgala worden prijzen uitgereikt aan de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar.

Meer informatie: Frank Verschuur 0625391941

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.