Bezoekersaantallen in Parkvilla weer terug naar maximaal 30

Twee weken geleden kreeg Parkvilla nog te horen dat Veiligheidsregio Hollands Midden toestemming had gegeven voor meer dan 30 bezoekers bij theatervoorstellingen in het Alphense culturele centrum. Dit goede nieuws was door de aangescherpte maatregelen echter van korte duur.

Het team van Parkvilla keek dinsdagavond gespannen naar de persconferentie over de coronamaatregelen. Hoewel het een domper is dat er niet meer bezoekers zijn toegestaan, is het culturele centrum in ieder geval wel blij dat ze nog open mogen blijven. “We zijn blij dat onze theatervoorstellingen door kunnen blijven gaan. In het theater mogen we 30 bezoekers ontvangen”, aldus Parkvilla.

De cursussen die bij Parkvilla worden gegeven kunnen ook doorgang vinden, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter. Voorafgaand aan de film- en theatervoorstellingen is de foyer open voor een drankje ‘to go’, wat betekent dat de consumptie genuttigd mag worden in de zaal. Vanwege het sluiten van horecagelegenheden mag er niet meer worden plaatsgenomen in de foyer.

“Gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Alle bezoekers willen we in ons gebouw een veilige omgeving bieden en we passen de door de overheid ingestelde preventiemaatregelen toe.” Daarom vraagt Parkvilla iedereen om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes.

Kijk voor een overzicht van alle coronamaatregelen op Parkvilla.nl

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.