Be your own chef met het thuisbezorgd menu van ’s Molenaarsbrug!

Vanaf vrijdag 23 oktober gaat ’s Molenaarsbrug elke vrijdag, zaterdag en zondag hun heerlijke 5-gangen menu van € 39,50 bij jou thuisbezorgen. De koks hebben de eerste stappen gezet, jij doet de finishing touch!

Het menu wordt geleverd met een leuke beschrijving en een video met uitleg van de chef-kok. Ontzettend leuk om te doen, en nog leuker om van te genieten! De komende twee weken is het menu als volgt;

Als voorgerecht heeft ‘s Molenaarsbrug een huisgerookte zalm met crème fraiche-dille bavarois en een in sesamzaad gebakken tonijn. Als soep staat deze keer een pompoensoep met pancetta & tijm op het menu, gevolgd door een gegrilde zeebaars met gestoofde bimi als tussengerecht. Het hoofdgerecht is een hertenrugfilet, welke perfect past bij dit herfstachtige weer! Het dessert bestaat deze maand uit clafoutis, butterscotch en een kaneelpanacotta.

Jouw avond kan helemaal afgemaakt worden met een heerlijk wijn arrangement! Heb jij ook al trek? Kijk dan snel op smolenaarsbrug.nl voor meer informatie of bel voor jouw bestelling naar 06 87002380.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.