BBQ-en in overdekte BBQ-kuil bij Bowling Alphen

Wij snappen als geen ander dat dit zomerse weer zich perfect leent voor een bbq in de buitenlucht. Maar gaat het nu onverwachts regenen en dreigt je BBQ in het water te vallen? Kom dan gezellig een hapje eten bij Bowling Alphen. Bij ons kun je namelijk genieten van een bbq.

Samen met je familie, vrienden, of collega’s in een speciaal voor jullie gereserveerde, sfeervol ingerichte bbq kuil bij Bowling Alphen. Grote, maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Onze kuilen zijn geschikt vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Nog geen zin om na het bbq’en naar huis te gaan en zie jij het wel zitten om de strijd aan te gaan met je vrienden of familie? Blijf dan een potje bowlen!

Wel even reserveren via onze website of telefonisch om te garanderen dat onze kuil beschikbaar is op jullie gewenste dag. Een bbq arrangement gevuld met plezier, waarbij je kunt eten en drinken, inclusief bowlen. Klik hier om direct te reserveren.

Even binnenkijken
Ben je benieuwd hoe ons restaurant en onze BBQ-kuilen er uitzien? Of ben je sowieso benieuwd naar Bowling Alphen? Neem dan een virtueel kijkje via deze link!

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.