Banketbakkerij Stevers opent vernieuwde winkel

De afgelopen weken heeft Banketbakkerij Stevers flink verbouwd. Het was tijd voor een nieuw concept wat aansluit bij de wensen en behoefte van de hedendaagse consument. Eigenaren Ard en Suzan hebben de afgelopen 1,5 jaar plannen gemaakt voor de vernieuwde winkel en mogen het eindresultaat vanaf vandaag met hun klanten delen.

“De functie van het centrum is veranderd ten opzichte van 10, 20 jaar geleden”, vertelt Ard. “Een winkel moet de moeite waard zijn om naar toe te komen. Niet alleen om de kwaliteit en fijne bediening maar ook voor de sfeer.” Met de verbouwing wilden Ard en Suzan er voor zorgen dat de sfeer in de winkel als een warme deken om de klant heen valt.

“Wij hebben onze plannen en ideeën voorgelegd aan Charlotte van The Home Factory. Zij heeft in het verleden zes jaar bij ons gewerkt en hadden al het vertrouwen in haar. Dit bleek een gouden greep. Zij wist al onze plannen tot leven te wekken in een visual die eenheid, sfeer en de wow factor uitstraalde.”

Ten opzichte van de oude winkel heeft chocolade nu een prominente plek gekregen. “Chocolade is hot tegenwoordig, die willen we dus een mooie plek geven. De chocoladeproducten staan nu midden in de winkel gepresenteerd op een antieke toonbank. De bonbons worden uitgestald op een draaiende bonbontoren.”

Ook aan de techniek is gedacht. In de winkel hangen nu twee touchscreen schermen waar bestellingen geplaatst kunnen worden via de webshop. Via een speciale app kunnen kinderen de afbeelding kiezen die zij graag op hun taart willen hebben.

“Een echte eyecatcher is de open haard van twee meter, deze valt direct op. Deze is gemaakt van LED en geeft de winkel extra sfeer.” Stevers heeft voor de verbouwing met minstens 15 Alphense partijen samengewerkt. “We houden van korte lijnen en lokaal.”

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.