ARC is kansloos tegen Sportclub Feyenoord

ARC is kansloos tegen Sportclub Feyenoord

De wedstrijd ARC – SC Feyenoord viel een beetje tegen. Spannend was het eigenlijk nooit. Dat kwam omdat Feyenoord heel fel van start ging en er bij de thuisclub niets lukte. De voorhoede van de Rotterdammers bleek te bestaan uit snelle en balvaardige mannen, die de Racing vanaf het begin overliepen.

Ze kregen daarbij de hulp van arbiter Jelle Besselen die al na twee minuten in een tackle op de bal van Youri Duisterhof een strafschop zag. Aäron Balk ranselde de pingel van Jeffrey Duijnstee uit zijn doel, maar uit de rebound pegelde hij alsnog binnen. Een rappe 0-1 dus. Dat ook de 0-2 zou vallen lag meer voor de hand dan de 1-1, want ARC kwam er totaal niet aan te pas. Toch duurde het nog een kleine veertig minuten tot die tweede goal kwam en opnieuw indirect uit een standaardsituatie. Uit een vrije trap wist de defensie de bal nog weg te werken, maar toen die voor de voeten belandde van Walter Bennett poeierde die van behoorlijke afstand ongenadig binnen.

Na de pauze pakten de mannen van Mark Evers het iets anders aan en gaven ze de bezoekers aanmerkelijk minder ruimte. Verder dan een goede actie van Jordi Tuithof gevolgd door een mislukte voorzet kwam ARC echter niet, terwijl Feyenoord ook weinig meer wist te brengen, Opeens bleek de sportclub ook maar een middelmatige ploeg die echt niet kampioen gaat worden. Na een saaie tweede vijfenveertig minuten vielen in de extra tijd opeens nog drie goals. Na de 0-3 schoot Youri Duisterhof op aangeven van invaller Luuk Samsom de 1-3 binnen, maar het werd direct daarna 1-4. Na twee prima wedstrijden met knappe zeges was het deze keer zeer matig wat ARC betreft. 

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.