Als je niet in het donker wilt zitten, ga je naar Wout Britsemmer

Wout Britsemmer heeft zich jarenlang ingezet voor de inwoners van Alphen aan den Rijn toen hij werkzaam was bij de Alphense beroeps brandweer. Vanwege zijn leeftijd moest Wout afscheid nemen van zijn baan bij de brandweer, maar stilzitten wilde hij niet. Daarom helpt hij Alphenaren nu op een andere manier: met zijn eigen elektrobedrijf.

In november 2018 begon Wout met zijn eigen elektrobedrijf, WB Elektrotechnisch Installatie Bedrijf. Maar de elektrotechniek was niet nieuw voor hem. “Toen ik vanwege mijn leeftijd afscheid moest nemen van de brandweer, heb ik niet heel lang getwijfeld om mijn eigen elektrobedrijf op te richten. Heel vroeger was ik ook al elektricien en ik heb mijn kennis over het vakgebied altijd bijgehouden”, vertelt Wout. “Ik heb het altijd een mooi vak gevonden, dus deze stap was voor mij heel klein.

Veel voldoening
Voor Wout was het oprichten van zijn eigen elektrobedrijf belangrijk om invulling te geven aan zijn vrije tijd, maar het is meer dan dat. “Elektriciteit speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving, eigenlijk kunnen we niet meer zonder. Het oplossen van zulke problemen geeft dan ook veel voldoening. Klanten zijn echt heel blij als je iets op hebt weten te lossen, dat maakt het zo’n mooi vak.”

Van alle markten thuis
Bij WB Elektrotechnisch Installatie Bedrijf kun je terecht voor alle elektrotechnische werkzaamheden. Niks is Wout te gek, je kunt hem voor alles bellen. “Ik werk zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ik ben van alle markten thuis. Denk aan het aanleggen van elektra, maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, het vernieuwen van schakelmateriaal, bedrading of meterkast. Ook voor het oplossen van storingen kun je bij mij terecht. Het verschil in werkzaamheden maakt het werk ook zo leuk!”

Heb jij een probleem met jouw elektra? Neem contact op met Wout via w.britsemmer@planet.nl of door te bellen naar 06 51566937.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.