Alphense zwembaden verzinnen alternatief voor schoolreisjes en eindmusicals

Door de coronacrisis kunnen veel schoolreisjes, schoolkampen en eindmusicals niet doorgaan. Om het schooljaar voor deze leerlingen toch leuk af te sluiten, hebben de zwembaden in Alphen een aantal activiteiten bedacht. Uiteraard geheel volgens de regels van het RIVM.

Het einde van het schooljaar is in zicht. Dit schooljaar verliep anders dan vooraf gepland. Veel scholen hebben schoolreisjes, schoolkampen en zelfs de eindmusical moeten annuleren. Sinds 18 mei is De Thermen2 ook weer open. Daarom hebben ze iets leuks verzonnen voor leerlingen die nu de schoolreisjes, schoolkampen en eindmusicals moeten missen.

“Met twee locaties voorzien van binnenbaden en een buitenbad kunnen wij een programma op maat aanbieden om het schooljaar voor kinderen leuk af te sluiten, bijvoorbeeld met een discofeest of een overnachting”, vertelt Jessica van De Thermen2. Er zijn veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een natte gymles zoals workshops schoonspringen, waterpolo en/of snorkelen. Maar ook aquabootcamp, een drijf-in bioscoop, of een discoavond/themafeest is mogelijk. De ligweide kan zelfs gebruikt worden voor een overnachting. “De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, maar bij alles houden wij natuurlijk rekening met opgelegde regels omtrent veiligheid en gezondheid.”

Momenteel kun je bij de Alphense zwembaden terecht voor zwemlessen en baantjes zwemmen. Hiervoor dien je wel een tijdslot te reserveren.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.