Alphense vestiging van Dana Incorporated is ‘Top Employer 2021’

Alphen aan den Rijn, 1 februari 2021 - Dana Incorporated (NYSE: DAN) heeft vandaag aangekondigd dat de vestiging van het bedrijf in Alphen aan der Rijn door het Top Employers Institute is erkend als ‘Top Employer 2021’.

Bovendien ontving Dana’s Europese regio de ‘Top Employer 2021’, een erkenning voor uitzonderlijke personeelsprogramma's, waaronder diversiteit en inclusie, werkomgeving, talentverwerving, leren en welzijn.

Dana's activiteiten in zes Europese landen - Italië, Hongarije, Litouwen, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk - werden ook geïdentificeerd als een ‘Top Employer’ voor het creëren van een empowermentomgeving voor werknemers door middel van 'people first'-praktijken.

"Door teamwork en het delen van best practices hebben onze mensen de erkenning van Top Employer gerealiseerd, niet alleen in Nederland, maar in heel Europa", zegt Shelley Bridarolli, senior vice president human resources bij Dana. “Ik ben erg trots dat ik de European Top Employer Award in ontvangst mag nemen namens het Dana-team dat aan deze prestatie heeft bijgedragen. We leven de waarden van onze mensen elke dag na, waardoor Dana voor iedereen een betere plek is om te werken en samen ons toekomstige zakelijke succes stimuleren."

De Europese regio van Dana omvat meer dan 10.000 werknemers die in 54 vestigingen in 18 landen werken en klanten bedienen in de markten voor bedrijfsvoertuigen, lichte voertuigen en off-highway.

Ga voor meer informatie over vacatures bij Dana naar onze Carrière-pagina.

Over Dana Incorporated
Dana is een wereldleider in het leveren van oplossingen voor stroomtransport en energiebeheer die zijn ontworpen om de efficiëntie, prestaties en duurzaamheid van lichte voertuigen, bedrijfsvoertuigen en terreinapparatuur te verbeteren. Door de voortstuwing van conventionele, hybride en elektrisch aangedreven voertuigen mogelijk te maken, rust Dana zijn klanten uit met kritische aandrijf- en bewegingssystemen; elektrodynamische technologieën; en thermische, afdichtings- en digitale oplossingen.

Het bedrijf, gevestigd in Maumee, Ohio, VS, rapporteerde in 2019 een omzet van $ 8,6 miljard met 36.000 medewerkers in 34 landen op zes continenten. Dana, opgericht in 1904, heeft een high-performance cultuur die zich richt op zijn mensen en heeft door het tijdschrift Forbes erkenning gekregen als 's werelds beste werkgever. Lees meer op dana.com

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.