ALPHEN RENT

ALPHEN RENT

ALPHEN RENT is voor alle Alphenaren die van hardlopen houden.

Om ook in deze rare tijden een uitdaging te hebben, hebben wij voor jullie in het weekend van onze traditionele openingsklassieker (20 van Alphen) een virtuele run bedacht.

Tijdens het weekend van onze traditionele openingsklassieker (20 van Alphen) kan iedereen op zijn eigen moment, in zijn eigen tempo en vanaf zijn eigen voordeur, virtueel meedoen met deze run. We bieden 4 afstanden: 2 km, 5 km, 10 km en 20+1 km.
Je schrijft je in, krijgt je startnummer thuisgestuurd en loopt op 5, 6 of 7 maart de gekozen afstand. Natuurlijk doe je dat veilig en volgens de richtlijnen.
We hebben suggesties voor je parcours, maar dat hoeft natuurlijk niet. Laat je prestatie zien op onze sociale media. Wij zorgen voor de aankleding en prijzen, jij voor je eigen prestatie.

Loop, deel en win!
Iedereen loopt zijn eigen run, vanuit huis op 5, 6 of 7 maart.
Maak een foto voordat je start, bij de start, onderweg of aan het eind. Waarvan? Je startnummer, je gelopen tijd, de natuur, je super outfit, een selfie, je nieuwe schoenen of je aankomst thuis. Alles mag.

  • We hebben heel veel prijzen beschikbaar voor onder meer je mooiste foto, de sportiefste outfit en heel veel meer.
  • Dus loop en plaats je foto of video op je FB of Instagram en tag ons erin @Alphenrent anders weten wij niet of je hebt gelopen.
  • De uitslag wordt bekend gemaakt op 15 maart 2021.

ALPHEN RENT wordt georganiseerd door VOA, Alphen ad Run en Stichting 20 van Alphen.

Plaatje organisatie Alphen Rent.JPG

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.