ALFREDS rijdt voor de gasten door heel Alphen aan den Rijn

In de coronacrisis ontstaan er steeds meer mooie ideeën bij ondernemers om de coronacrisis door te komen. Zo ook bij Alphens restaurant ALFREDS. Eigenaresse Danny Arts bedacht voordat de horeca op slot ging al een thuisbezorgd service met de gerechten van haar chef. Een plan B om tijdens een eventuele sluiting het hoofd boven water te houden.

Op zondag 15 maart om 18:00 uur sloten de deuren van alle restaurants en eetgelegenheden. Inmiddels lopen de bestellingen binnen en rijdt ALFREDS met een tweede auto door Alphen. Ondernemer Chris de Leeuw van PARTOF_ leende een van zijn auto’s uit om de gerechten te kunnen bezorgen. Een mooie samenwerking, waarin Alphense ondernemers elkaar helpen en een hart onder de riem steken in moeilijke tijden.

Alphenaren gaan ook in deze tijden op zoek naar ontspanning, daarom biedt ALFREDS naast dinergerechten en high tea’s vanaf afgelopen week ook verwenboxen. Een box om samen te delen en even te genieten van het ‘uitgaansgevoel’. Gewoon lekker thuis op de bank met de kaarsjes aan!

De komende tijd zijn er een aantal feestdagen die nu niet gevierd kunnen worden zoals men gewend is. Zo ook de Pasen. Normaal gesproken komen er altijd veel gasten naar de Paasbrunch van ALFREDS. Ook daar bedacht Danny Arts een oplossing voor. Op Eerste en Tweede Paasdag bezorgt ALFREDS met de PAASBOX een heerlijke brunch bij jou thuis. Zo hebben de Alphenaren toch de mogelijkheid om gezellige Paasdagen te vieren in deze bizarre tijden.

Naast ALFREDS doen ook andere restaurants inmiddels aan thuisbezorging. Alphens.nl, die eigenlijk deze periode de Alphens Restaurantweek zou organiseren, zorgde voor een online platform om de Alphense restaurants te helpen om de restaurantweekbezoekers een alternatief te bieden met thuisbezorgde maaltijden.

Kijk voor meer informatie over ALFREDS thuisbezorgservice op Alfreds.nl of Alphensrestaurantweek.nl.

Reacties (0)

U moet Inloggen om te reageren

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.