Sunset Beachbar

De eerste containerbar van Alphen met de mooiste zonsondergang.

Zie je het voor je? Zeecontainers die blenden in de natuur, parasols, zitzakken, loungebanken en gezellige tafels om met vrienden aan te zitten. Je neemt je eigen handdoek mee om neer te strijken aan het water en bestelt een drankje via de app die met een glimlach wordt geserveerd. Je vrienden fietsen langs en haken aan. Op de achtergrond hoor je zachte loungemuziek. Voor je op het water zie je mensen waterskiën bij Wet ’n Wild, bootjes meren aan bij de aanlegsteiger en een vriendinnengroep gaat met SUP’s ter water om een rondje meer te suppen met uitzicht op de zonsondergang. Sunset Beachbar: de ideale manier om je dag door te brengen en te eindigen.

Tijdens de vele rondjes wandelen die Thijs en Joyce hebben gemaakt rondom het meer met hun hondje JJ ontstond het idee voor Sunset Beachbar. Maandenlang zijn zij bezig geweest met de voorbereidingen. Op 1 april 2021 is het zover: de deuren van de allereerste containerbar in Alphen aan den Rijn gaan open. Mega trots en dankbaar zijn ze, dat ze hun grote droom mogen verwezenlijken op deze prachtige plek in Alphen. Als Alphense ondernemers willen zij de Alpenaren en de bezoekers uit de buurt een bijzondere ervaring geven op deze mooie plek. Of je nu ’s morgens langs komt voor een kopje koffie of op vrijdagmiddag voor de borrel: iedereen is altijd welkom en Sunset Beachbar zorgt voor een relaxte sfeer.

Bij Sunset Beachbar kan je ook terecht voor een verjaardagsfeest, bruiloft, vrijgezellenfeest of andere bijzondere gelegenheid. Meer informatie? Mail dan naar info@sunsetbeachbar.nl.

Volg hen ook op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte. Ze hopen je snel te zien bij Sunset Beachbar!

Aangepaste openingstijden

Sunset Beachbar is in principe op maandag en dinsdag gesloten. Alleen bij mooi weer openen ze op deze dagen de luiken. 

Westkanaalweg 1
2403 NA
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen