Rijnvicus

Over Rijnvicus
Rijnvicus is het leerwerkbedrijf van gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Rijnvicus biedt ondernemers de kans om sociaal te ondernemen. Rijnvicus ondersteunt ondernemers met het vinden van gemotiveerd personeel. Ook kunnen ondernemers bij Rijnvicus werk uitbesteden. Daarnaast begeleidt Rijnvicus veel werkzoekenden naar een baan die bij hun talenten past. Binnen het leerwerkbedrijf Rijnvicus werken mensen voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is.

Rijnvicus is een organisatie die zeker op nationaal niveau een marktleidende functie heeft en in Noordwest Europa tot een belangrijke partner gerekend mag worden voor vele verschillende klanten. Hiertoe kunnen gerekend worden de grote uitgeversmaatschappijen van posten wenskaarten, kranten, boeken, audio- en video accessoires, kortom voor elke vorm voor promotie van goederen naar de consument toe.

Door een verregaande automatisering in het fabricageproces is Rijnvicus in staat kleine en grote series te maken, allen volgens de precieze maatvoering die een kwaliteitsproduct eigen is en met een afwerking die een lange levensduur garandeert.

Rijnvicus biedt hoogwaardige aangepaste werkgelegenheid aan inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn en omliggende gemeenten, die behoren tot de doelgroep van de Participatiewet.
Om de continuïiteit in deze werkgelegenheid te garanderen, levert Rijnvicus als onderneming goederen en diensten in verschillende sectoren van de markt.

Distributieweg 10
2404 CK
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen