overdevest.com

Overdevest.com is een zg. ‘audiovisual system integrator’ sinds 1994. Adviseren, leveren en installeren van geluidssystemen, videotoepassingen en ledverlichting. Dus geen verhuurbedrijf wat vaak gedacht wordt, maar advies en installatie. Sinds lange tijd heeft het bedrijf een sterke focus op en zeer nadrukkelijk marktaandeel in de fitnessbranche. In ons werkgebied Nederland en Vlaanderen beleveren we zo’n 900 fitnessclubs. Regionaal richten we ons ook op andere soorten klanten zoals zorginstellingen, onderwijs en hospitality. 

Uniek is dat fitnessclubs bij Overdevest.com audiovisuele apparatuur kunnen leasen. Dat heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. 

Door de nadrukkelijke positie en ervaring in de fitnessbranche is Overdevest.com sinds 2018 distributeur voor Nederland en Vlaanderen voor het Spaanse MyoFX EMS system. EMS training is een full body workout van 20 minuten waarbij je een vest met elektrodes draagt en door middel van prikkels de spieren beter getraind worden dan bij welke andere trainingsvorm dan ook. Deze EMS systemen levert Overdevest.com aan fitnessclubs, personal trainers, fysiotherapeuten en dergelijke.

Curieweg 26
2408 BZ
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen