Met Lijn

Wie ben ik en wie ben jij?

Ik ben klantgericht
Mijn naam is Marjolijne Vervark en geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Hier woon ik met mijn vriend en onze twee tienerjongens. 

Een van de grootste drijfveren in mijn werk is klantgerichtheid. Wat ik daarmee bedoel is:

Luister naar je klant
Begrijp je klant
Voel mee met je klant
Denk mee met je klant
Help je klant
Wees blij met je klant
Op deze manier ben je, in mijn ogen, bezig om het beste resultaat te behalen voor beide partijen.

In mijn lange werkervaring in het bank- en verzekeringswezen, heb ik bovenstaande geleerd. Luister naar de klantbehoefte en reageer daar op.

Omdat ik ook in andere branches werkzaam ben geweest, zoals bijvoorbeeld een taxibedrijf en een makelaarskantoor, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn vaardigheden veel breder wil inzetten. Op deze manier blijf ik mijzelf ontwikkelen en mag ik kennis maken met nieuwe werkzaamheden en interessante mensen.

Heb jij humor?
Om te zorgen voor een leuke samenwerking, is het voor mij belangrijk dat jij passie hebt voor jouw bedrijf. Laat mij weten waarom je doet wat je doet en waarom dat zo belangrijk voor jou is. Als ik jouw passie kan voelen, breng ik die ook over op jouw relaties. Heel belangrijk lijkt mij.

Je bent een gedreven ondernemer en jij weet heel goed wat je wilt. Daardoor maak jij mij heel goed duidelijk wat je van mij verwacht.

Wat voor mij net zo belangrijk is, is dat je humor hebt. Ik vind het enorm belangrijk om met een lach te kunnen communiceren. Zo versta ik jou namelijk beter. Open en direct communiceren is wat ik van jou vraag. Laten we vooral niet alleen maar beleefd aardig zijn, daar schieten wij allemaal niks mee op.

Try me
Denk jij hetzelfde over jouw klant als ik doe? Ben jij ook van mening dat deze handelswijze de beste weg is? Zoek jij iemand die jouw humor begrijpt?

Try me! Als wij de juiste klik hebben, ga ik heel graag voor jou aan de slag. Ik denk met jou mee en neem jou werk uit handen. Ik creëer ruimte in de agenda zodat jij deze opnieuw kunt indelen voor de dingen waar jij graag mee bezig bent.

Laten we met elkaar lachen tijdens een kop koffie of thee en ontdekken wat wij voor elkaar gaan betekenen.

Gewoon een Appje
Laat mij via een bericht weten waar ik jou mee kan helpen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer jij er aan toe bent, plannen wij een afspraak in.

NicolaasBeetsstraat 9
2406 XC
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen