Koetshuis de Toegang

Vergaderen, presenteren, trainen of brainstormen in een zeer sfeervolle locatie in Hazerswoude-Dorp, midden in Het Groene Hart!

Koetshuis de Toegang

Unieke locatie centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad

Vergaderen, presenteren, trainen of brainstormen in een zeer sfeervolle locatie in Hazerswoude-Dorp, midden in Het Groene Hart! Koetshuis De Toegang is een stijlvolle en inspirerende ruimte die bestaat uit een vergadergedeelte, kookgedeelte, tuin, zwemvijver en aangrenzend wandelgebied. Dit alles te midden van houtwallen, sloten, weilanden en boomkwekers. Dichtbij alle grote steden, volop parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken.

De vergaderruimte is huiselijk ingericht waardoor u zich direct thuis voelt. Een groot TV scherm met laptopaansluiting, geluidsinstallatie, draadloos internet en een flip-over zijn aanwezig. Deze voorzieningen zijn bij de prijs in-begrepen. De gewenste vergader-opstelling wordt in overleg met u vastgesteld. Wij adviseren om met maximaal 20 personen actief te vergaderen. De lunches worden vers bereid evenals de cake bij de koffie! Een borrel of diner na afloop is uiteraard ook mogelijk!

U heeft de accommodatie altijd helemaal tot uw beschikking.

Contactpersonen