Froot

Fruit op het werk

Froot is ontstaan vanuit vriendschap en vormt het fundament van het bedrijf. Met een ondernemende mindset en hecht team leveren ze fruit aan heel zakelijk Nederland. Froot is gegroeid door de visie dat ze zowel privé als op het werk gezondere keuzes willen maken.

Gezondheid en het creëren van een fijne werkomgeving

Ook van werkgevers wordt steeds meer inzet verwacht op het gebied van gezondheid en het creëren van een fijne werkomgeving. Daarom biedt Froot werkgevers de mogelijkheid zich te onderscheiden met een pasklaar en structureel geleverd fruitpakket op de werkvloer. Froot biedt een verrassend en lekker fruitaanbod, waarbij een gevarieerd voedingspatroon centraal staat. Hiermee wordt een bewuste en gezonde levensstijl gestimuleerd. Dit draagt bij aan blije en productieve medewerkers.

Blije, productieve medewerkers

Hoe krijg je meer betrokkenheid op de werkvloer: je waardering uitspreken naar medewerkers! Waardering uitspreken naar medewerkers is goed voor je bedrijf; betrokken werknemers, betere customer service, stijgende productiviteit en bedrijfsresultaat. Komt bij: minder mensen vertrekken. Dat is wat je wilt!

J. Keplerweg 4
2408 AC
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen