Ductus ICT

 

Verbinding

Ductus ICT brengt senior experts samen op het gebied van digitale strategie, kennis en technologie.

De betekenis van Ductus is brug of verbinding. Denk aan Viaduct en Aquaduct als voorbeeld voor autoweg en waterweg. Tevens is het een kritische verbinding tussen de aorta en de longslagader. Voor deze verbindingen is de betrouwbare en langdurige werking dus van levensbelang. Dat is precies wat we doen, uw experts laten groeien door te verbinden met ons netwerk.

Digitale Strategie en Governance

Een netwerk van senior experts, die stuk voor stuk als ondernemer of senior manager hun sporen verdiend hebben. We ontwerpen samen de meest succesvolle digitale strategie en ondersteunen de implementatie en het managen daarvan.

Kennis Overdracht

Kennisoverdracht en waarde vermeerdering middels effectieve leermethoden. Het creëren van begrip, kennis en vaardigheid levert betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers. Dat is een voorwaarde om veranderingstrajecten succesvol te kunnen uitvoeren en het resultaat blijvend te behouden. De focus ligt op Data Driven Business, FAIR Data, AI en Blockchain.

Capaciteit voor uitvoering

In Nederland is een enorm tekort aan medior en senior consultants, designers, developers en engineers dat de komende jaren maar langzaam zal worden aangevuld. Dankzij grote investeringen vanuit de overheid in IT en Innovatie is er in Sri Lanka een groot aanbod van Wetenschappelijk opgeleide experts op het gebied AI, Robotics en Data Management. In samenwerking met gerenommeerde leveranciers in Sri Lanka kunnen we werkzaamheden voor ontwerp, ontwikkeling en beheer laten uitvoeren tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven, van hoge kwaliteit, op korte termijn.

 

Vondelstraat 7
2406 XG
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen