De Merkcoach

In 2020 ben ik begonnen met De Merkcoach vanuit mijn eigen passie, namelijk marketingstrategie voor het bouwen van mooie merken. Ik sprak zoveel ondernemers met passie voor hun vak. Maar bij marketing dachten ze alleen maar aan zichtbaar zijn op social media en een website. Vaak geen idee waar ze moesten beginnen, structuur ontbrak volledig. Met mijn passie voor marketing help ik ondernemers met een gestructureerd en creatief marketingplan. Met mijn missie wil ik ervoor zorgen dat iedereen marketing net zo leuk vindt als ik!

Met De Merkcoach heb ik al mijn marketing ervaring van de afgelopen 15 jaar gebundeld tot een coachingstraject waarmee ik ondernemers help hun eigen marketingexpert te worden. Van A tot Z neem ik je mee in het opzetten van een gestructureerd marketingplan die jouw business een boost gaat geven. En ik zorg dat je alle stappen ook begrijpt. Ik kan het ook voor je doen, maar dan leg je het plan zo op de plank neer want je hebt geen idee wat je ermee moet. Jij kent jouw business het beste, jouw passie is de beste content die er is, en ik leer je hoe je het in de juiste boodschap kan verpakken zodat het jouw ideale klant raakt.

Daarnaast ben ik ook in te huren als flexibele sparringspartner, marketingstrateeg en organiseer ik inhouse workshops en brainstormsessies.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Een koffiedate bij de barista of een wandelingetje rondom het meer, of gewoon langskomen op kantoor, laat het me weten, ik help je graag!

Conradstraat 3
2405 BA
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen