De bloemenjongen

Persoonlijk contact
De bloemenjongen verbindt mensen door bloemen, het praatje aan de deur, de persoonlijke service en natuurlijk alles met een grote lach. Door de coronapandemie zijn er steeds minder contactmomenten met de verkoper. De bloemenjongen geeft dit persoonlijke contact door het maken van een praatje aan de deur.

Gemak
In plaats van dat u naar de bloemenwinkel komt, komt de bloemenwinkel naar u.
U hoeft alleen maar de deur open te doen, te zeggen wat u wilt en vervolgens te betalen. Contant of pinnen kan allebei. Bent u niet thuis? Dan bieden wij ook de optie om een abonnement te nemen, zo krijgt u elke week of 2-wekelijks verse bloemen aan de deur en hoeft u niet thuis te zijn. 

Kwaliteit
Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en de meest verse bloemen. Dit doen we op meerdere manieren. Zo worden de bloemen vers opgehaald van de veiling om vervolgens direct bij u aan de deur verkocht te worden, zo zit er zo min mogelijk tijd tussen het ophalen van de bloemen en het moment dat ze bij u in de vaas staan. De inkoop van de bloemen wordt uitsluitend gedaan bij bedrijven die gaan voor de hoogste kwaliteit en dit zorgt ervoor dat wij vaasgarantie durven te geven op elk bosje bloemen dat wij verkopen.

Service
Naast dat de bloemenjongen de service/het gemak biedt dat de bloemenwinkel bij u aan uw deur staat bieden wij ook extra services aan. Wilt u 2 boeketten bij elkaar in een boeket? Dat kan. Wilt u een bloemetje laten bezorgen bij de buurvrouw, omdat ze het verdient? Dat kan. Heeft u het moeilijk om de bloemen zelf in een vaas te zetten? Wij helpen u. Heeft u een vraag en denk u “nee dat is te gek om te vragen” stel de vraag en wij helpen u met uw probleem. Dat is de service van de bloemenjongen.

Contactpersonen