CD Inspires

CD Inspires is een brede sparringpartner voor ondernemers. CD Inspires vraagt je om groter te denken, anders te kijken en beter te doen.


Als ondernemer treed je soms ongemerkt in gebaande paden en vaste patronen. Als (gevorderde) starter weet je wellicht nog niet waar dat pad loopt. En ja, die vaste patronen werken wellicht wel, maar geven zij je nog steeds de energie waarmee je ooit bent gestart? Zijn de resultaten in balans met jouw inspanningen en heb je daar eigenlijk wel genoeg zicht op? Ben je tevreden over de groei, zowel van het bedrijf als van jouzelf?


Wanneer je bij een van deze vragen aarzelt, nodigen wij je van harte uit om kennis te maken met CD Inspires:


De C staat voor Chaudron, Peter Chaudron. Als adviseur stelt hij kritische vragen over de financiële onderbouwing van jouw onderneming en voorziet hij plannen en ambities van een degelijk fundament. Wat je gisteren deed en vandaag wilt, kan dat morgen ook nog? En waar zitten de zwakke schakels in de aannames die je daarvoor doet?


De D staat voor Dullaart, Monique Chaudron - Dullaart. Na een succesvolle ondernemers carrière in de mode, deelt zij nu haar commerciële en creatieve talent met andere ondernemers. Vanaf de zijlijn heeft zij een scherp zicht op blinde vlekken en denkt zij mee over alternatieven. Soms als advocaat van de duivel, dan weer als coach, maar altijd kundig en betrokken.


Het financiële geweten en de vrijdenker, de realist en het creatieve brein, het fundament en het luchtkasteel: met CD Inspires vormen zij een sterke combinatie die je niet alleen aan het denken zet, maar ook aan het werk. Daardoor krijg je de ruimte om te excelleren en om in vrijheid te ondernemen.


CD Inspires
Denk vrij. Weet beter

Contactpersonen