Caminada & Van Leeuwen Gerechtsdeurwaarders en incasso

Incasso en gerechtsdeurwaarders

Caminada & Van Leeuwen

Caminada & Van Leeuwen verzorgt maatwerk voor het gehele incasso- en executietraject; van juridisch advies en incasso en tot en met gerechtsdeurwaardersdiensten. Caminada & Van Leeuwen biedt een laagdrempelige en hoogwaardige dienstverlening.

Door de combinatie van gerechtsdeurwaarderskantoor én incassobureau heeft Caminada & Van Leeuwen belangrijke voordelen ten opzichte van reguliere incassobureaus. Als organisatie kunnen wij directer en effectiever een incassotraject uitvoeren – vanuit één organisatie en dus zonder overdracht van dossiers en extra kosten.

Caminada & Van Leeuwen vindt het daarbij belangrijk om een een juiste balans te vinden tussen het uitoefenen van een effectieve pressie en het behoud van de door u opgebouwde klantrelatie.

Caminada & Van Leeuwen hanteert een persoonlijke en actieve aanpak. Zowel voor opdrachtgevers als voor het innen van vorderingen. Als opdrachtgever krijgt u altijd direct één van onze medewerkers aan de lijn, die uw dossier kent. Bij debiteuren zal Caminada & Van Leeuwen altijd eerst in gesprek gaan om tot een oplossing te komen. Komt het via die weg niet tot een oplossing dan kan Caminada & Van Leeuwen direct maatregelen nemen.

Opdrachtgevers van Caminada & Van Leeuwen zijn onder andere:

  • Advocaten
  • Notarissen
  • Collega-gerechtsdeurwaarders
  • Incassobureau´s
  • Woningbouwverenigingen
  • Bedrijven in het MKB

Ondernemingsweg 2D
2404 HN

Contactpersonen