B en R hair & make-up expert

Stap uit de hectiek van het leven in een wereld van rust. Geniet van een heerlijke kop koffie in onze relaxte sfeer. Een moment voor jezelf, een beautybeléving. Kom het ook ervaren, onze topstylisten staan voor jou klaar in dé kapsalon in Alphen aan den Rijn!

Bij B en R komen hairstyling, make-up en ultiem genieten perfect samen. Persoonlijk en eerlijk advies van ervaren beauty-professionals in een huiselijke en gezellige ambiance. Deze ingrediënten maken een knipbeurt of schoonheidsbehandeling tot een waar uitje.

Ben je toe aan een heerlijk moment van ontspanning? Besteed je graag aandacht aan een verzorgd uiterlijk? Ben je benieuwd naar de nieuwste haartrends? Staat die metamorfose al een tijdje op je verlanglijstje? Dan is onze kapsalon in Alphen aan den Rijn de juiste plek voor jou!

Een bezoek aan B en R staat garant voor een unieke ervaring. Onze service gaat verder dan alleen een knipbeurt. Geniet van een ontspannende hoofdhuidmassage of kies voor een uitgebreide wellness (haar)behandeling.

Is het tijd voor een andere kleur of wil je alleen je haar laten bijpunten? Ook dan helpen wij je graag. Laat je door ons adviseren en loop met een blij gevoel de deur weer uit!

Contactpersonen