ActiVite

Samen voor de beste zorg.

ActiVite gelooft in persoonlijke zorg
ActiVite biedt uitstekende en persoonlijke zorg op de momenten dat het nodig is. Hierdoor kunnen mensen met een beperking - door ziekte of ouderdom - zo lang mogelijk actief, vitaal en zelfstandig blijven. We zijn de enige zorgaanbieder in de regio met een compleet en breed aanbod. We bieden de beste zorg op elk moment van de dag, 7 dagen per week, altijd en voor iedereen. Van huishoudelijke ondersteuning tot gespecialiseerde verpleging, ActiVite doet het en is er goed in. Wij doen alles wat we kunnen om de cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken. Wij leveren zorg die past bij de cliënt, in elke fase van zijn reis. 

Wij doen alles wat we kunnen om de cliënt te leren kennen en van daaruit verder te werken. Wij leveren zorg die past bij de cliënt, in elke fase van zijn reis.

Activite als werkgever
Als werkgever investeert ActiVite in haar medewerkers. Zorgtalenten zetten we in hun kracht. De ambitie die we als organisatie laten zien, blijkt ook uit de eigen ActiVite Academy. Hier bieden we leer-werktrajecten en scholingen aan onze eigen medewerkers, zodat zij kunnen doorgroeien op het gebied waar hun passie ligt. Specialiseren wordt gestimuleerd, kansen worden volop geboden.

 Onze ambitie blijkt ook uit onze expertise. We hebben veel kennis in huis op de gebieden dementie, wondzorg en palliatieve zorg. Daarnaast doen we (mee aan) onderzoek, zodat er steeds meer bekend wordt over complexe ouderenzorg.

Simon Smitweg 8
2353 GA
Leiderdorp

Contactpersonen