Junis Kinderopvang Kantoor

Verschillende vormen van professionele opvangvoorzieningen.

Al sinds 1980 is Junis Kinderopvang een erkende en gewaardeerde opvoedpartner voor veel ouders in Alphen aan den Rijn en omgeving. Kinderen van nul tot dertien jaar vinden bij hen een huiselijke en uitdagende plek waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. In een wereld die snel verandert, draait het steeds meer om ‘samen leven en samen leren’. Daarom werken zij intensief samen met ouders, onderwijs, gemeenten, zorgpartners, culturele partners en verenigingen. Met elkaar nodigen zij kinderen uit om hun talenten te ontdekken, samen te spelen en zo de wereld te verkennen.

Trots op hun vak

Bij Junis Kinderopvang werken goed opgeleide medewerkers die trots zijn op hun vak. Zij zijn ambitieus. Om mee te bewegen met het leven van al onze kinderen en hun ouders, staan zij open voor vernieuwing en verbinding. Daarbij staat de kwaliteit van hun kinderopvang steeds voorop. Hun pedagogisch beleid is de basis voor al hun denken en doen, maar daarbinnen krijgt iedereen de ruimte om zichzelf te zijn. Die werkwijze vertaalt zich in loyale, professionele medewerkers en tevreden ouders. 

De wereld in

Hun locaties zijn natuurlijk ingericht, met veel aandacht voor het omringende groen en het gebruik van houten materialen. Zij vinden het belangrijk dat kinderen vertrouwd raken met de buitenwereld en trekken er daarom vaak op uit. Daarbij stimuleren zij hen om vooral zelf te onderzoeken en te ervaren, omdat die belevenissen hun het meeste bijblijven. Zoveel indrukken, zoveel mogelijkheden en ook nog zoveel te leren: het fijne van spelen is dat groeien en ontwikkelen vanzelf gaat, zolang je je veilig en geborgen voelt. 

Zuidpoolsingel 6
2408 ZE
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen