Bij Hen

Bourgondisch tafelen doe je Bij Hen

Dit is een plek waar gastvrijheid de boventoon voert. Hier geniet je van een welverdiende kop koffie met versgebakken taart, na een wandeling rond de Zegerplas. Hier spreek je af voor een heerlijke lunch of schuif je aan voor een Bourgondisch diner. Hier vier je feest, van een kinderpartijtje (met midgetgolf!) tot een onvergetelijke bruiloft.

Hier wordt nog echt gekookt met verse ingrediënten, door een chef die zijn vak verstaat. Ontdek onze menukaart, boordevol culinaire verrassingen: vlees, vis of vegi, à la carte of een menu, samen delen of een heel bord voor jou alleen. In welk restaurant in Alphen aan den Rijn kun je nou nog zó genieten? Je bent er al: Bij Hen! 

Bij Hen is huiselijk en knus. "Een plek waar iedereen zich direct  thuis zal voelen. Of je nu 's morgens komt voor een heerlijk kopje koffie, voor een goede lunch of 's avonds na een middagje midgetgolf met de kinderen voor een lekker kippetje van het spit. Ook op het terras is het heerlijk vertoeven: hier serveren wij een uitgebreid assortiment aan (speciaal) bier, goede wijnen en heerlijke borrelplankjes." 

Burg. Bruins Slotsingel 9
2403 NC
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen