Love Soul & Dance in Avifauna

Laatste 100 kaarten. Het Love Soul & Dance festival viert haar 10-jarig jubileum.

De Alphense ondernemers Jason en vader Frangken Tuhumena organiseren dit geweldige festival in Avifauna te Alphen aan den rijn op 31 maart a.s.

Het Love Soul & Dance concept is van Jason. Vanwege het 10-jarig bestaan wilde hij groots uitpakken en doet hij dit samen met zijn pa, die de ervaring heeft van het Sama Sama Festival dat altijd in Avifauna wordt gehouden.

Love Soul & Dance staat voor heerlijke soul- en discomuziek uit de jaren 70, 80 en 90. De beste Nederlandse Soul DJ’s zullen acte de presance geven, zoals DJ Fullscale, DJ Ron Funkytown en DJ Omerta.

VOA-leden zijn van harte welkom: dit is de muziek waar we allemaal zo van houden.

Berget Lewis
Tijdens een van de VOA-bijeenkomsten in Archeon was ook Berget Lewis aanwezig. Zij is momenteel onze grootste en bekendste soulzangeres van Nederland en zal ze wederom - onder begeleiding van "Danjil & Friends" - heerlijke soulnummers vertolken.

Ook Jared Grant, bekend als zanger van het programma ‘Matthijs gaat door’, en de Alphense zangeres Daya zullen met hun geweldige soulsongs de voetjes van de vloer krijgen.

Danjil & Friends
Danjil, de in Alphen aan den Rijn geboren topmuzikant, is met zijn band Danjil & Friends geen onbekende meer in de Nederlandse en Molukse popscene. Danjil en zijn bassist Henry Sopacua hebben onlangs nog meegedaan met het SBS6 programma "The Tribute, battle of the bands". Met hun band hebben ze de succesvolste nummers van Earth Wind & Fire op TV ten gehore gebracht en met veel succes. Ze hebben met deze battle optredens van 45 minuten gewonnen in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april 2023.

Danjil & Friends zullen ook tijdens Love Soul & Dance een Tribute brengen aan EWF!

Love Soul & Dance Foodcourt
In de benedenzaal van het Parkrestaurant is een complete foodcourt aanwezig, inclusief optreden van DJ Omerta. Je kunt op deze verdieping genieten van heerlijke Indonesische en Molukse snacks en maaltijden, gecombineerd met heerlijke drankjes.

DJ Omerta zal ervoor zorgen dat je ook hier zult genieten van heerlijke songs.

Laatste 100 kaarten
Dit geweldige soulfestival mag je niet missen. Alphen heeft hiermee het grootste soulfestival van de regio en iedereen van 18 jaar en ouder is van harte welkom. Er zijn nog slechts 100 kaarten van de 1.000 beschikbaar. Dus koop snel een aantal van de laatste kaarten voor maar € 17,50 (ex fee) per ticket. Voor meer info en reserveringen zie www.lovesouldance.nl

31 maart, 2023

19:00 - 23:59