VOA Online Webinar: Effectief leiderschap in crisistijd

VOA Online Webinar: Effectief leiderschap in crisistijd - The Black Swan Project

Beste VOA-leden,

Hoe ga je om met een Black Swan?

Een ‘black swan’ is een onvoorspelbare gebeurtenis met verregaande consequenties voor de maatschappij, zoals de coronacrisis waar we nu allemaal mee te maken hebben. Als ondernemer wil je in zulke onzekere en turbulente tijden zo effectief mogelijk zijn. Maar hoe doe je dat? Door de onzekerheid liggen stress en paniekbesluiten op de loer, zeker voor de wat grotere bedrijven met aardig wat personeel in dienst. Daarom is evenwichtig en doelgericht leiderschap nu belangrijker dan ooit.

In dit webinar leer je:
• Een stevige uitgangspositie innemen
• Omgaan met onbekende factoren
• Heldere doelen en prioriteiten stellen
• Snel en daadkrachtig handelen
• Vertrouwen op je eigen kracht

We nodigen jullie uit voor twee online webinars. Deze sessies zijn vooral geschikt voor bedrijven van 10 fte en meer. Het eerste webinar is op donderdag 4 juni om 19:30 uur. De tweede sessie vindt plaats op dinsdag 30 juni om 19:30 uur. Als je je aanmeldt ontvang je een code voor deelname, waarmee je op de dag van de sessie eenvoudig kunt inloggen.  

Kristof Cuppens van Straight-Line Leadership – een organisatie die normaliter alleen werkt voor de top 1% ondernemers van Nederland en België - zal in deze sessie  van ongeveer anderhalf uur ingaan op hoe jij de inzichten en methoden kunt toepassen op jouw onderneming die direct resultaat opleveren. Natuurlijk is het mogelijk om Kristof tijdens de sessie digitaal vragen te stellen.

Goed elkaar online te ontmoeten!
VOA-Ledencommissie

Deze sessies worden aangeboden door collega VOA-lid SERA Business Design / Alphens.nl.

Ben er graag bij!

30 juni, 2020

19:30 - 21:00