Black Gospel Night Gouda

Oh happy day .....

Nog enkele weken en dan is weer zover: BLACK GOSPEL NIGHT GOUDA

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 december krijgt de Sint-Janskerk in Gouda voor een 6e jaargang weer een bijzondere invulling. De Sint Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeer locatie, met veel kaarslicht.

Eigenwijze Evenementen brengt ook dit jaar het meest swingende Black Gospel koor van Nederland naar Gouda. Black Gospel Koor G-roots brengt een repertoire aan gospel, soul en jazz zoals Black Gospel hoort te klinken. G-roots neemt u mee naar de zwarte kerken in Amerika. Met stemmen die zichzelf al hebben bewezen in de Nederlandse muziekindustrie. De leden van het koor zingen veel als achtergrondzanger of zangeres bij (inter)nationale artiesten. Regelmatig zoeken zij elkaar op om hun passie voor Black Gospel en de blijde boodschap met elkaar en hun publiek te delen. Het koor wordt vergezeld door 3 live muzikanten, die zorgen voor een opzwepende en innemende mix van uitzinnig tot heel klein.
Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Steffen Morrison, Dwight Dissels, Joy Wielkens & Abigail Martina.
Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Bestel nu je tickets via https://www.blackgospelnight.nl of bij de Primera Gouda: Primera De Markt, Primera winkelcentrum Gildenburgh, Primera Bodegraven, Primera Waddinxveen.

VIP arrangement
Wij bieden VIP arrangementen aan vanaf 20 personen, waarbij het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Gereserveerde plekken, consumpties & kaasplank inclusief.
Theater Tafelen: Voorafgaand dineren bij restaurant De Zalm in Gouda. U krijgt 15% korting wanneer u uw Black Gospel Night ticket laat zien bij de kassa van restaurant De Zalm.
Black Gospel Overnachting: Overnachten bij Best Western hotel in Gouda. Op vertoon van uw ticket krijgt u korting.

Voor meer info en mogelijkheden (op maat) neem contact op met: info@eigenwijze-evenementen.nl

 

 

 

 

18 december - 20 december, 2019

20:00 - 23:00