’50-plus, werkloos en pensioen in zicht’

Als je werkloos en boven de vijftig bent - en wellicht zelfs boven de zestig - is het van belang te weten hoe je pensioen er 'straks' uitziet en wat je er, nu je werkloos bent, mee kan doen.

Je kunt bijvoorbeeld je pensioen naar voren halen of kiezen voor een hoger pensioenbedrag gedurende een aantal jaar. Jan Zwiers is pensioendeskundige van VMD Koster en behandelt niet alleen pensioenen maar ook andere inkomsten die je op termijn krijgt zoals AOW of wellicht lijfrentepolis, hypotheek, enz. Kortom, inzicht krijgen in de financiële situatie op termijn, zodat je nu je hoofd leeg kan maken en bezig kan zijn met solliciteren.

De workshop vindt plaats op dinsdag 18 februari van 20:00 tot 22.00 uur. Adres: bij Gemiva, Ambonstraat 1c. Kosten voor deelname is € 12,50 (niet leden € 15,00).

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand februari zijn er nog meer workshops en andere activiteiten. Iedereen kan zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms tegen een kleine bijdrage.

Voor meer informatie, bezoek onze website: www.werkvindenalphen.nl

18 februari, 2020

20:00 - 22:00