Workshop WerkVinden Alphen: 'Werkloos en weer leren'

Voor velen lijkt actuele kennis over een (nieuw) beroep een uitdaging.

Ook het verder ontwikkelen van je talenten is zo’n punt. Je hebt geen geschikt diploma, maar wel kennis en ervaring. Hoe pak je dit allemaal aan,  wat is kansrijk en waar kan je terecht.

Drs. Mina Dewkalie is van het landelijk samenwerkingsverband ‘leren en werken’ en wijst je de weg en geeft ook aan welke vergoedingen er zijn en welke beroepen kansrijk zijn. Zij laat je ook zien hoe je een toekomstige  werkgever (praktisch) kan overtuigen dat jouw ervaring en kennis gelijk staat aan een opleidingsdiploma (als je die niet hebt). In deze workshop wordt je verder wegwijs gemaakt over alles wat met ‘weer leren’ te maken heeft, zodat jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging en wellicht zelfs een andere beroep. De workshop is dinsdag 14 juli, van 10:00 tot 12:00 uur en kosten voor deelname zijn 12,50 euro (niet leden 15,00 euro). Voor meer informatie over locatie en inschrijving, zie onze website. www.werkvindenalphen.nl.

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale en onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.a. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. In verband met de Corona-situatie hebben we onze dienstverlening ook omgebouwd naar online-dienstverlening en hanteren we ‘de anderhalve meter regel’ tijdens onze workshops. Voor meer informatie over ons volledig programma, zie onze website www.werkvindenalphen.nl

14 juli, 2020

10:00 - 12:00

iFlow
Europaplein 10
ALPHEN AD RIJN