3e Netwerkcafé "In the Flow"

VOA, iFlow en Rijnvicus gaan wederom de samenwerking aan na een succesvolle eerste en tweede editie van het Netwerkcafé “In the Flow”.

De 14 werkzoekenden die hebben deelgenomen aan het eerste en tweede Netwerkcafé hebben in een korte tijd allen een baan gevonden, sommigen
door direct bij de werkgevers in dienst te gaan, anderen door gebruik te maken van het netwerk van de ondernemers die aanwezig waren. Een geslaagde eerste en tweede editie dus waar wij graag samen met u een vervolg aan geven!

Via deze weg nodigen wij u van harte uit voor de derde editie van het netwerkcafé “In the Flow”. Wegens het succes en de vraag vanuit de ondernemers zijn we op zoek naar meer werkgevers die bij willen dragen aan het succes.

Wat is het Netwerkcafé "In the Flow"?
Een laagdrempelige en kosteloze bijeenkomst voor ondernemers en gemotiveerde werkzoekenden. Met uw aanwezigheid biedt u de werkzoekenden toekomstperspectief door uw vacatures te delen of uw netwerk open te stellen en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de adviseurs van het Werkgeversservicepunt en het UWV over de veranderende arbeidsmarkt en de voordelen die er zijn.

Een bijeenkomst waarin “beter voor elkaar” en “sociaal ondernemen” centraal staan. Bovendien kunt u hier direct in contact komen met beschikbare toekomstige medewerkers voor uw bedrijf.

Datum: woensdag 13 november 2019, van 09.00 - 10.30 uur
Locatie: iFlow Ondernemingshuis Alphen (Europaplein 10 in Alphen aan den Rijn)

De deelnemers
Een groep werkzoekenden (bijstandsgerechtigden, WW-ers) met een wisselende achtergrond is op zoek naar een baan. Wat zij nodig hebben zijn positieve ervaringen en een kans op reguliere arbeid. Onze deelnemers hebben na een intensief trainingsprogramma ervaring opgedaan in solliciteren, pitchen en netwerken. Zij presenteren zichzelf graag in het netwerkcafé “In the Flow” om zo de stap te maken naar de reguliere arbeidsmarkt.

Daarnaast hebben wij voor u ook werkzoekenden uitgenodigd vanuit het UWV. Op deze wijze willen wij u een totaal aanbod presenteren als het gaat om de werkzoekenden binnen regio Alphen aan den Rijn.

Wat vragen we van u tijdens de bijeenkomst?
Op deze bijeenkomst zijn ongeveer 10 -15 werkzoekenden aanwezig die wij graag met u in gesprek brengen. Wij vragen u om daarbij aandacht te hebben voor talenten en mogelijkheden. Alle werkzoekenden die aanwezig zijn presenteren hun kwaliteiten in een “one-minute” pitch, waarbij u direct ziet wat de kwaliteiten zijn. Misschien kunt u de werkzoekenden een passende uitdaging bieden of ziet u kansen binnen uw netwerk in de regio Alphen aan den Rijn. Dit hoeft niet per se een betaalde baan te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een meeloopdag, een snuffelstage of een werkervaringsplek zijn.

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke vorm van samenwerking tussen Rijnvicus, VOA en iFlow? Kom dan langs op donderdag 10 oktober aanstaande in ons tweede netwerkcafé “In the Flow”: u bent van harte welkom!

Wilt u zich als werkgever aanmelden voor 13 november? Laat dit dan s.v.p. even weten via een berichtje aan ondernemen@iflowalphen.nl

        

13 november, 2019

09:00 - 10:30

iFlow
Europaplein 10
ALPHEN AD RIJN