Uitnodiging Duurzame netwerkborrel en Green Talk

Beste samenwerkingspartner van de bibliotheek en/ of duurzame ondernemer,

Vanuit het Huis van Duurzaamheid bent u van harte uitgenodigd voor de eerste duurzame netwerkborrel en Green Talk op maandagavond 13 september in het klimaatneutrale nieuwe pand van Bibliotheek Rijn en Venen. 
 
Netwerkborrel
We starten de bijeenkomst om 20.00 uur met een welkomstwoord door directeur Hester van Beek. Daarna is er gelegenheid om te netwerken met andere duurzame ondernemers, beleidmakers en ‘groendoeners’. Op dit moment verwachten we ongeveer 30 personen te kunnen ontvangen tijdens de Duurzame netwerkborrel. Tijdig aanmelden wordt daarom aanbevolen!
 
Green Talk
Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomst verzorgt duurzame ketenregisseur Remko Roest van Decaprint een boeiende Green Talk. In een korte lezing vertelt Remko over de mentale en professionele omslag die hij als ondernemer heeft gemaakt richting circulair ondernemen. De inloop voor de lezing start om 19.00 uur en sluit aan op de netwerkborrel. Er zijn 18 plaatsen beschikbaar.

Online aanmelden
Vanwege de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Voor beide activiteiten is het noodzakelijk om zich aan te melden via onze website.

Wilt u bij de netwerkbijeenkomst aanwezig zijn? Meld u zich dan hier aan.
Wilt u daarnaast ook de Green Talk bijwonen? Klik dan hier.
  
We kijken uit naar uw komst!

Huis van Duurzaamheid / Bibliotheek Rijn en Venen

logo + plaat je bibliotheek.jpg

13 september, 2021

20:00 - 22:00

Bibliotheek Rijn en Venen
Aarkade 10
Alphen aan den Rijn