VOA zzp sparringsessie

Beste zzp’er, de VOA is er voor jou! 

Als zzp-werkgroep zorgen wij ervoor dat dit geen loze kreet is. Daarom zetten wij ons in om het aanbod van de VOA aan te laten sluiten op de wensen en belangen van zzp’ers. Wij willen dat jullie bij de VOA terecht kunnen voor informatie, maar ook dat jullie je thuis voelen én dat jullie zichtbaar zijn.

Maar wat gaat er op dit vlak goed, en wat kan er nog beter? Dat kunnen wij natuurlijk voor jullie proberen in te vullen, maar dat weten jullie zelf veel beter.

Daarom nodigen wij je uit om 11 mei deel te nemen aan onze allereerste sparringsessie voor zzp’ers! In een paar dynamische rondes bedenken we samen hoe de VOA van toegevoegde waarde kan zijn voor zzp’ers. Met de uitkomsten van deze sessie gaan we aan de slag om boeiende activiteiten voor jullie te organiseren. 

Dus: wil je het maximale halen uit je VOA-lidmaatschap? Meld je dan aan voor deze sessie! 

De sessie vindt plaats op donderdag 11 mei van 15:45 uur tot 17:15 uur bij de Sunset Beachbar, voorafgaand aan de VOA netwerkborrel. Voel je vrij om een andere zzp’er mee te nemen die geen lid is. Regen? Geen zorgen: er is een overdekt gedeelte!

Hartelijke groeten, 

De VOA zzp-werkgroep 
Fija, Corine, Wouter, Marco en Sara

11 mei, 2023

15:45 - 17:15

Sunset Beachbar
Westkanaalweg 1
ALPHEN AD RIJN