Werkgeverssessie ‘Meer vitaliteit op de werkvloer’

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving.

Een vitaal mens heeft meer energie en is daardoor productiever in alles wat hij of zij doet. Binnen organisaties die investeren in vitaliteit wordt het ziekteverzuim lager en het werkgeluk en de bevlogenheid van een medewerker groter.

Vitale werknemers zijn het kapitaal voor uw organisatie. Ze werken productiever, met meer plezier én zijn minder ziek. Essentieel voor een goed lopend bedrijf. Heeft u vitale medewerkers in dienst?

Vanuit deze gedachten nodigen wij u dan ook graag uit voor een inspiratiesessie over meer vitaliteit op de werkvloer op woensdag 11 mei van 12:00-13:30 uur of 20:00-21:30 uur.

Het doel van deze sessie is om met u in gesprek te gaan over het thema vitaliteit op de werkvloer. Wij willen u meenemen in het belang van vitale medewerkers, wat het uw organisatie kan opleveren en halen graag de behoeften op van de aanwezige werkgevers deze avond.
Verder zal Jan Willem Landré (Vitaal Bedrijf) uitleg geven over de gratis vitaliteitsscan, die afgenomen kan worden bij uw werknemers.

De sessie zal plaatsvinden bij iFlow Ondernemingshuis Alphen, Europaplein 10, Alphen aan den Rijn.

Wilt u de sessie bijwonen? Meld u dan aan via info@alphenvitaal.nl. Graag daarbij aangeven of u de middag- of avondsessie zal bijwonen.

We zien u graag op woensdag 11 mei!

Team Alphen Vitaal

Logo Alphen Vitaal.png

Logo Alphen Vitaal + partners.JPG

11 mei, 2022

12:00 - 13:30

Ondernemingshuis
Europaplein 10
ALPHEN AD RIJN