Netwerkwandeling WerkVinden Alphen

‘Eindelijk weer een netwerkwandeling’ 

Dinsdagochtend 11 mei a.s. start de netwerkwandeling van WerkVinden weer. Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen.

Foto boswandeling.jpg

Het is een gezellige wandeling voor mensen die werk zoeken en het fijn vinden om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en te stimuleren. Je wandelt meestal twee aan twee. De wandeling duurt ruim een uur en onze wandelcoach Johanna Steen neemt het voortouw. Zij is een ervaren loopbaancoach die graag met mensen in de natuur bezig is.

Na afloop (voor eigen rekening) nog lekker wat drinken bij De Schaapskooi. Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot, t.o. ‘Bij Hen’. Het duurt tot ongeveer 12.00 uur. Doe je ook (weer) mee? Vooraf aanmelden is niet nodig en de deelname is gratis.

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma: zie onze website www.werkvindenalphen.nl

11 mei, 2021

10:00 - 12:00

Kinderboerderij Zegersloot
Burg.Bruins Slotsingel 11
ALPHEN AD RIJN

Organisatie

WerkVinden Alphen