WerkVinden Workshop: Hoe ga ik om met ontslag?

Het verlies van werk is voor velen een traumatische gebeurtenis. Mensen ervaren het als meer dan alleen verliezen van inkomen. Ineens zit je hele dagen thuis en kun je het gevoel hebben dat jij je structuur in het dagelijks leven kwijt bent.

Het kan je zelfvertrouwen aantasten en je kunt je buiten de maatschappij gezet voelen. Kortom, een ingrijpende ervaring.

Tijdens deze workshop krijg je allerlei tips, waardoor jij sneller deze vervelende gebeurtenis kunt verwerken en je weer volledig kunt richten op het zoeken van een nieuwe baan.

De workshop vindt plaats op donderdag 10 oktoberi van 13.30 tot 16.00 uur. Adres: Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is €15,00 (leden €12,50) Vooraf inschrijven, want vol = vol.

WerkVinden Programma oktober 2019 met nog meer workshops
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Voor de maand OKTOBER is het programma klaar en zijn er nog meer workshops, zoals “Solliciteren anno nu”, en kan iedereen zich voor deelname inschrijven via onze site www.werkvindenalphen.nl. De deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrage.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.werkvindenalphen.nl

10 oktober, 2019

13:30 - 16:00