VOA Take A Break sessie "Veilig Digitaal Ondernemen"

Persoonlijk aangeschreven e-mails die lijken op e-mails van betrouwbare en bekende bedrijven, proberen persoonlijke gegevens te achterhalen. Het is de voornaamste oorzaak van datalekken. Phishing is dan ook de oorzaak van 91% van al het gegevensverlies bij bedrijven. Er gaan hier miljarden euro’s aan verloren. Ook al denk je dat jouw organisatie hier geen slachtoffer van kan worden, heb je het mis. We kunnen jouw organisatie helpen om phishing tegen te gaan.

Wie regelmatig het nieuws volgt, ziet veel berichten voorbij komen over cyberaanvallen. Denk bijvoorbeeld aan de aanval bij Mediamarkt van 8 november of de enorme nieuwsaandacht rondom de cybersecurity van RTL. Uiteraard krijgen de grote aanvallen meer aandacht in het nieuws, maar het zijn ook veelal de kleinere bedrijven die te maken krijgen met cybercriminaliteit. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 52% van de internetcriminaliteit gefocust is op kleinere bedrijven. Deze bedrijven zijn niet altijd bewust van hun security, wat grote gevolgen heeft voor de bescherming van hun data.
 
Hoe moet je hier mee omgaan als onderneming (ondernemer), waar moet je op letten, wat zijn de gevaren en hoe kan je dit voorkomen?

Voor wie
ZZP, MKB, MKB+

Programma
08.00 uur Opening, welkom en reden
08.05 uur Onderwerp uitdiepen
08.20 uur Voorbeeld uit praktijk + interactie
08.25 uur Vragen, samenvatting, afronding
08.30 uur Ontbijt, koffie, verder praten
09.00 uur Sluiting

Locatie: bij de VOA in het Ondernemingshuis, Europaplein 10, 2408 GX Alphen aan den Rijn

KLIK HIER om aan te melden voor deze TAB

Foto 2 TAB 10 mei 2022.png   Foto 3 TAB 10 mei 2022 - sprekers.png

Logos TAB 10 mei 2022.jpg

 

10 mei, 2022

08:00 - 09:00

Ondernemingshuis iFlow
Europaplein 10
ALPHEN AD RIJN